Search
  • Kasper

Xpilot fully functional

Enpä ole aiemmin blogia kirjoittanut mutta kerta se on ensimmäinenkin. Vuosi 2020 luultavasti jää historiaan suuremmista syistä kun siitä että meidän firma syntyi silloin. Mutta kyllä tämäkin yritys omaa pientä tarinaansa kirjoittaa. Xpilot on kahden(väliaikaisesti) ex-lentäjän perustama yritys, jota on kypsytelty pitkään ja poikkeukselliset ajat saivat ajatukset muuttumaan teoiksi. Firma koostuu kolmesta osa-alueesta:


Xpilot Contracting on meidän rakennus- ja remontointipuoli. Työskentelemme tällä hetkellä alihankkijana eri projekteissa isolle ja luotettavalle rakennusalan yritykselle.


importXpilot on vuorostaan maahantuonnin keihäänkärkemme. Ensimmäinen näyte-erä viinejä on saapunut ja tutkimukset parhaimpien tuotteiden valitsemisen suhteen on täydessä käynnissä. Myöhemmin luvassa on myös muita kaikkien rakastamia tuotteita.


Xpilot ltd viimeisenä ja tällä hetkellä vähäisempänä tarjoaa lentomiehistöjä eri operointiin. Tyhjien koneiden siirtolennoista aina matkustajaliikenteeseen. Tämä osa-alue on meillä todella verissä ja olemme aina valmiina palvelemaan.


Mahtavaa että katsoit kuvat tänne asti, jos kiinnostaa niin lue myös teksti. Yritän välillä saada kirjoitettua tänne missä mennään ja mitä tapahtuu ja varsinkin sitten kun ensimmäinen erä saapuu syksyllä myytäväksi saakka.


329 views0 comments

Recent Posts

See All