Search
  • Kasper

Where are we going

Eilen vietin ensimmäisen vapaapäivän sen jälkeen kun yritys starttasi 27.6. Kuukausi takana varsinaista yritystä. Sen verran aamulla tosin säädin että lähetin verottajalle heinäkuun palkka ja ALV-tiedot. Vielä ei ollut paljoa läheteltävää mutta elokuu tulee olemaan jo erilainen. Ensimmäinen laskukin lähti firman nimissä ensimmäiselle asiakkaalle raksahommista ja elokuussa on siten edessä enemmän kirjanpidollisia töitä. Otin Netvisorin tarjoaman paketin. (Aloitteleva yrittäjä saa 12kk ilman perusmaksua ja maksaa pelkästään käytöstä) maahantuonti on edennyt mukavasti mutta töitä ja selviteltävää on todella todella paljon ja Valviraan pitää saada luvat vetämään asap. Helppoa ei byrokratia ja yrittäminen Suomessa ole mutta onneksi sitä emme odottaneetkaan. Ensimmäinen viinitasting pidettiin. (Tämä täysin yksityishenkilönä ja kavereiden kesken) mietitään mitkä viineistä valitsemme valikoimiimme.

Raksalla tuli vietettyä heinäkuussa tasan 200 tuntia, joten suurin osa kuusta meni onneksi tuottavassa työssä.

Lentopuolella molemmat kävivät myös simulaattoreissa vähän pitämässä taitojaan yllä. Valmiudet säilyttäen myös lentohaasteita varten

Alkava elokuu tulee olemaan yhtälailla työntäyteinen ja erittäin tärkeä maahantuonnin aloittamisen kannalta. Yritän taas kirjoitella tänne koontia kiinnostuneita varten.

148 views0 comments

Recent Posts

See All