Search
  • Kasper

Are we there yet?

Miksiköhän kirjoitan otsikon englanniksi vaikka itse teksti on aina suomeksi? Saattaahan se tosin tuoda pari kansainvälistä klikkausta kunnes tajuavat etteivät saa mitään selvää.. Mutta heti vastaus kysymykseen; ei me ei todellakaan olla vielä siellä, eikä varmasti edes tiedetä missä ja milloin se on. Mutta se filosofiasta... Nyt on ollut kiire lähinnä raksapuolella eli hienommin Xpilot Contracting- osastomme on tahkonnut tulosta. Eri työmailla on pyöritty ja säät ovat hellineet. Aivan mahtavia työkavereita ja uusia ystäviä on tällä matkalla jo saatu!


Palkkasimme myös ensimmäiset omat työntekijämme. Se on iso askel yrittäjälle ja sisältää todella monta vaihetta. Ikävä kyllä se ei ole kovinkaan helpoksi tehty ja kulut ovat kovat. Monta asiaa tekisi maalaisjärjellä toisin mutta nyt on aika vain rohkeasti yrittää ja painaa eteenpäin joka osa-alueella. Hommattiin myös yhtiölle ensimmäinen työauto. Se on tosin ollut jo meidän käytössä alusta saakka.
Peitin rekisterinumeron muuten joku teistä hakkerista säätää vielä sen omiin nimiinsä ja sitten meillä ei ole sitäkään.. Pitää teipata siihen yhtiö nimi ja tai logo kun kerkiää. Saisi hienosti näkyvyyttä kun moisella kaunokaisella liikkuu. Jos on ideoita niin saa laittaa ehdotuksia. logot tosin jo löytyvät.

Viimeisessä huomatkaa oliivinvihreä väri tekstissä.. Tällä sillalla päästäänkin maahantuontiin. Kulisseissa on tapahtunut paljon. Neuvottelua pankin, varaston Toisen maahantuojan kanssa. Ja homma etenee hyvin. Pikkaisen ollaan aikataulusta jäljessä mutta visio on selkeä ja suunta oikea. Uskon että asiasta on enemmän kirjoitettavaa seuraavalla kerralla.Sitten lentopuoli..........

mahtavaa huomata että maailmassa on ihmisten kautta vielä toivoa ja draivia. Vaikka tutun lentomaailmakuplamme sisällä on savua ja raunioita niin sentään koko maailma ei ole pysähtynyt ja tästä me vielä nousemme. Eli toisinsanoen lentopuoli pysyy yhtä hiljaisena kun Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohta alkaa ajat, jolloin pitäisi nousta vähintään parin kilometrin korkeuteen nähdäkseen sinisen taivaan ja sitä näkyä ja sen luomaa tunnetta on ikävä mutta lohduttaa tietää että siellä se sininen taivas on ja odottaa.

156 views0 comments

Recent Posts

See All